Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Годеникът на загиналата милиардерска щерка Мина в шок: Не вярвам, тя ще се върне! Годеникът на загиналата милиардерска щерка Мина в шок: Не вярвам, тя ще се върне!
Facebook Twitter Google+Мурат Гезер – годеникът на милиардерската щерка Мина Башаран, която загина при катастрофата на частен самолет в Иран, е в много тежко... Годеникът на загиналата милиардерска щерка Мина в шок: Не вярвам, тя ще се върне!

Мурат Гезер – годеникът на милиардерската щерка Мина Башаран, която загина при катастрофата на частен самолет в Иран, е в много тежко състояние. Той е в шок – пие лекарства и още не може да повярва, че е изгубил любимата си, пише турският „Хаберлер“. „Тя ще се върне. Не вярвам.

Тя ще се върне“, повтарял той на близките си, които се опитвали да го успокоят.


Както БЛИЦ съобщи, 28-годишната Мина се прибирала от моминско парти в Дубай към Турция. Мурат искал да я изненада и я чакал на летището, без тя да знае. Девойката така и не пристигнала.

След като стана известна новината за трагедията, младият мъж не е напускал къщата на възлюбената си. Там продължават да се стичат роднини на загиналата Мина.

Междувременно бяха обявени имената на 10-те жерти на катастрофата – Мина Башаран, Синем Акай, Ясмин Барух Силони, Бурчу Гюндоган Урфа, Лиана Хананел, Айше Анд, Аслъгюл Измирли, Зейнеп Кошкън, Мелике Форче, Еда Юслу.

Тленните им останки, които сега се намират в Диарбекир, ще бъдат транспортирани с военен самолет в Истанбул до летище „Ататюрк“.

Стана ясно още, че трима души от компанията са отказали в последния момент да се качат на фаталния самолет. Един от тях имал страх от малки самолети.

Появиха се и последните снимки, които компанията на бъдещата булка си е направила преди фаталния полет. Едната от тях е в Дубай, а другата е с екипажа на разбилия се самолет./Блиц

Още от категорията
Коментари