Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Невероятна изненада за всички дами! Ето къде се намира островът, където само жените могат да си почиват (Снимки) Невероятна изненада за всички дами! Ето къде се намира островът, където само жените могат да си почиват (Снимки)
Facebook Twitter Google+Жените, които искат да избягат, скоро ще имат перфектното убежище от ежедневния стрес – остров край бреговете на Финландия , където се разрешава почивка... Невероятна изненада за всички дами! Ето къде се намира островът, където само жените могат да си почиват (Снимки)

Жените, които искат да избягат, скоро ще имат перфектното убежище от ежедневния стрес – остров край бреговете на Финландия , където се разрешава почивка само на жени.

И накрая, място, където жените могат да се отпуснат от натиска на обществото и да се заобиколят с подкрепяща женска енергия и да освободят вътрешните си богини.

Колкото и навероятно да звучи това, скоро ще бъде реалност. SuperShe Island , проект, създаден от предприемач и основател на блог за начина на живот и работа в мрежа SuperShe , Кристина Рот.

Очаква се това райско кътче да бъде най-доброто уелнес отстъпление за жените по целия свят.

 

Източник: За жената

Още от категорията
Коментари