Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Ето как най-сетне да се отървем от гризачите и насекомите у дома Ето как най-сетне да се отървем от гризачите и насекомите у дома
Facebook Twitter Google+Почти всяко семейство през някой период от годината се оплаква от различни неприятни посетители. Дали става дума за насекоми или дори неканени... Ето как най-сетне да се отървем от гризачите и насекомите у дома

Почти всяко семейство през някой период от годината се оплаква от различни неприятни посетители. Дали става дума за насекоми или дори неканени гризачи, битката с изгонването им винаги е нелека и с променлив успех.

Решението обаче е колкото новаторско, толкова и логично – ултразвук.

Ултразвуковият унищожител на насекоми и вредители Пест Рипелър е мощен уред в битката с гризачи и насекоми.

Той действа ефикасно срещу всичко от хлебарки, паяци, мухи, комари и други насекоми до мишки и дребни вредители. В същото време е доста по-полезен за дома от всякакви отровни спрейове, лентички и подобни. Единственото, което трябва да направите, е да го включите в контакта.

Технологията на ултразвуковите вълни атакува нервната система на вредителите и прави средата им непоносима. Така те никога не приближават дома ви! Резултатите са видими само след няколко седмици, а вече над 1 милион домакинства се довериха на Пест Рипелър.

Може да се използва неограничено през цялата година и покрива площ от 230 кв. Метра. Харчи едва 10 вата  или до 6 пъти по-малко от една крушка. Няма мирис, шум или вреда за дома ви след неговото използване.

Под въздействието на ултразвука насекомите губят репродуктивните си способности и напускат охраняваната зона. През следващите 1-2 седмици снесените от тях яйца се излюпват, без да бъдат снасяни нови. Това означава постепенно намаляване на присъствието им и около 4- 6 седмици след включването, помещението се освобождава от инсекти.

Вземете мерки, за да се отървете най-сетне от един от най-големите проблеми за домакинствата в световен мащаб!

Още от категорията
Коментари