Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
На 17 години я изнасилиха зверски, тя отказа да направи аборт! Няма да повярвате кой е синът й, тези снимки ще ви просълзят! На 17 години я изнасилиха зверски, тя отказа да направи аборт! Няма да повярвате кой е синът й, тези снимки ще ви просълзят!
Facebook Twitter Google+Тези подробности от живота на певица със сигурност не ги знаете! На майка му не й е беше никак лесно, но тя... На 17 години я изнасилиха зверски, тя отказа да направи аборт! Няма да повярвате кой е синът й, тези снимки ще ви просълзят!

Тези подробности от живота на певица със сигурност не ги знаете!

На майка му не й е беше никак лесно, но тя успяла и днес се гордее със сина си.

В действителност, синът й е Джъстин Бийбър, който днес е на 23 години и от тийн звезда се превърна в доказан професионалист.

Всичко това обаче не би се случило, ако майка му бе направи аборт …

Тя била жертва на с*ксуално насилие и всички последствия, произтичащи от това. Тя усетила срам и лична вина за това, което се случи с нея и дори е опитала да се самоубие.

Това е кулминацията на години на страдание, употребата на наркотици и алкохол, пише rabadu.

Всичко това тя разказа в една книга, която е седем дни, след публикуването си, стана бестселър, според „Ню Йорк Таймс“. Искаше нейният опит да помогне и на другите.

Когато тя за първи път чула синът й да плаче, било като музика за ушите й.

Още от категорията
Коментари