Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Познайте коя известна българска певица е момичето по средата на снимката? Сигурни сме, че няма да я разпознаете никога! Познайте коя известна българска певица е момичето по средата на снимката? Сигурни сме, че няма да я разпознаете никога!
Facebook Twitter Google+В профила на Мария Илиева във Фейсбук се появи много интересна снимка. На нея певицата е на не повече от 10 години... Познайте коя известна българска певица е момичето по средата на снимката? Сигурни сме, че няма да я разпознаете никога!

В профила на Мария Илиева във Фейсбук се появи много интересна снимка. На нея певицата е на не повече от 10 години и трудно може да се припознае като момиче!

Кадърът запечатва щастлив момент от детски лагер в Равда в края на 80-те години и е споделен от приятелка от певицата от този период. След въпроси на феновете коя по-точно е Мария, нейната дружка издаде, че е втората от дясно на ляво.

Единствените отличителни черти, които Илиева е запазила до днес, е по-матовата кожа и характерния мъх на горната устна.

Фотосът развесели феновете на поп звездата и бе последван от тънки шегички, пише zajenata.bg.

Още от категорията
Коментари