Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Вие си мислите, че са ужасни, а мъжете точно по тези неща си падат и са привлечени безумно от вас Вие си мислите, че са ужасни, а мъжете точно по тези неща си падат и са привлечени безумно от вас
Facebook Twitter Google+Преди да си помислите, че това са поредните банални щуротии, в които не вярвате, спрете за момент и прочетете следващите редове. Сигурно... Вие си мислите, че са ужасни, а мъжете точно по тези неща си падат и са привлечени безумно от вас

Преди да си помислите, че това са поредните банални щуротии, в които не вярвате, спрете за момент и прочетете следващите редове. Сигурно и вие имате бенка на върха на носа, която мразите или щръкнали уши, поради които не бихте могли да ходите с вързана коса.

Това може силно да ви притеснява, но за срещуположния пол да бъде невъобразимо секси.

Това са доста странни неща, които направо подлудяват мъжете:

1. Отегчен поглед

Някои мъже наистина не могат да устоят на по-пиперливи дами, които реагират отрицателно на всяка тяхна реплика. На моменти те гледат отегчено, а представителите на силния пол направо имат усещането, че ги мразят. Но както знаем, от любовта до омразата има само една крачка и понякога напрежението в това разстояние действа възбуждащо за мъжете.

2. Лоши танцьорки

Повечето жени мислят, че танцуват като богини, но не биха могли да бъдат по-далеч от истината. Старанието и страстта, с която извършват своите некоординирани движения, обаче, привлича погледите и сърцата на всички мъже.

3. Уморени очи

Сещате се, онзи тип очи, на които ъгълчетата падат леко надолу. Актрисата Ан Хатауей има такива големи тъжни очи и се радва на завидно мъжко обожание.

4. Дрезгав глас

Плътен и дълбок женски глас … Дали има мъж, който да не го намира за безкрайно възбуждащ и секси?

 Заострени кучешки зъби

Сигурни сме, че това им напомня неотразимата Кейт Бекинсейл във филма „Подземен свят“ и не могат да устоят на жени с подобни “вампирски” зъбки. .

 

Дори и леко гърбав, един нормален до средно голям нос създава аристократична романтика и събужда у мъжете нечисти помисли.

 

Разрошени коси

Да, мъжете рядко биха се възбудили от идеално сресана коса. Буйните къдрици или просто една небрежна прическа действа като истински афродизиак за мъжката половина от човечеството.

 

Абсолютно презрение

Ако един мъж се опитва по всякакъв начин да ви направи впечатление, а вашето изражение не показва нищо друго, освен тотално презрение и отегчение, не си мислете, че сигналите ви са правилно разкодирани. Напротив, по този начин само още повече подклаждате страстите, тъй като мъжете намират такова поведение за предизвикателно и възбуждащо.

 

Източник: За жената

Още от категорията
Коментари