Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Тя е жената с най- тънка талия на света- едва 38см, запознайте се с нея (много снимки) Тя е жената с най- тънка талия на света- едва 38см, запознайте се с нея (много снимки)
Facebook Twitter Google+Всеки ден хората по света правят доста лудости, за да постигнат своите мечти. Без значение дали става дума за нещо “нормално” като... Тя е жената с най- тънка талия на света- едва 38см, запознайте се с нея (много снимки)

Всеки ден хората по света правят доста лудости, за да постигнат своите мечти. Без значение дали става дума за нещо “нормално” като пиърсинг, или нещо крайно, като премахване на ребрата, почти всички ние ежедневно сме отдадени на някаква мисия, за да подобрим тялото си по един или друг метод.

Но много малко хора стигат до крайности като Кати Юнг – жената с най-тънката талия в света.

Кати Юнг е 81-годишна жена от Северна Каролина, която повече от 40 години носи ежедневно корсет, за да може да промени структурата на тялото си.

Тя успява да свие кръста си до диаметър 38 сантиметра или, както обича да казва, “почти същата големина като обикновен буркан с майонеза”.

Когато е на 38 години, тя за първи път си слага корсет. Болките, които изпитва са ужасяващи. От този момент нейната мания за извайване на тънка талия се разраства, а от 1983 г. тя носи корсет по 23 часа на ден.

Тя не е сама в борбата си за постигане на перфектните размери. Нейният съпруг Боб я насърчава и помага през годините.

Учудващо, майката на три деца, никога не се е подлагала на каквито и да е интервенции, за да постигне тънката си талия. Кати не се придържа и към определена диета. Екстремната промяна на тялото обаче, крие рискове за здравето. И не само. Кати споделя, че има проблеми в ежедневието.

 

“Трудно ми е да се разхождам и да правя други нормални неща, като шофиране, не мога да виждам добре или да реагирам адекватно. Не ми е удобно и да се седя на определени столове”, заключва тя.

“Не всеки ме разбира. Някои си мислят, че съм луда. Доста често хората смятат, че малката талия е просто красива, но не осъзнават колко е трудно да се постигне и да се поддържа. Отнема доста време – обличане, събличане. Доста често е болезнено. Имам дори проблеми с кожата”, разкрива Кати.

На въпроса смята ли да се откъсне от тази изтощителна рутина, Юнг е категорична, че ще продължава да спазва стриктния си график. “Като се замисля и дори да реша да престана, нямам дрехи без корсет”, смее се тя.

 

Източник: За жената

Още от категорията
Коментари