Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Полицията в шок-“Съпругът ми открадна бъбрека ми и го продаде” Полицията в шок-“Съпругът ми открадна бъбрека ми и го продаде”
Facebook Twitter Google+Един мъж от Индия беше арестуван, когато съпругата му откри, че ѝ липсва единия бъбрек и го обвини в кражба и продажба,... Полицията в шок-“Съпругът ми открадна бъбрека ми и го продаде”

Един мъж от Индия беше арестуван, когато съпругата му откри, че ѝ липсва единия бъбрек и го обвини в кражба и продажба, съобщиха световните медии.

Полицията в Западен Бенгал арестува съпругът и брата, които Рита Саркар обвинила в кражба и продажба на бъбрек. Местните медии съобщават, че съпругът й е уредил операцията, когато преди две години жената имала силни болки.

В края на 2017 г.

Рита разбрала по време на медицински преглед, че й липсва единия бъбрек. След обезпокоителното откритие тя обвинява съпруга си, че е организирал операцията за апендицит, само за да открадне бъбрека и да го продаде като заместител на зестрата, която не е получил.

Рита казва на индийските медии, че отдавна е била жертва на домашно насилие поради зестрата, която семейството й не можело да си позволи./За жената

Още от категорията
Коментари