Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Това красиво момиче не е почитател на наркотиците, но му дават странна капсула-Животът му се преобръща и сега изглежда така! Това красиво момиче не е почитател на наркотиците, но му дават странна капсула-Животът му се преобръща и сега изглежда така!
Facebook Twitter Google+Вземете 16-годишно момиче, което е красиво и популярно. Сега го поставете под влиянието на екстази, нещата се променят напълно. Шотландската тийнейджърка, Ейми... Това красиво момиче не е почитател на наркотиците, но му дават странна капсула-Животът му се преобръща и сега изглежда така!

Вземете 16-годишно момиче, което е красиво и популярно. Сега го поставете под влиянието на екстази, нещата се променят напълно.

Шотландската тийнейджърка, Ейми Томпсън, не е почитателка на наркотиците. Но когато й предлагат интересна капсула с бял прах, и я убеждават, че това е просто екстази, да не се безпокои, тя и нейните приятели решават да опитат.

Ейми и тайфата с наслада се забавляват под влиянието на екстази.

Сладката еуфория ги кара да се чувстват на върха на света. Следва колапс и линейката бързо пристига.

Приятелите са OK. Но Ейми не е! Тя изпада в кома и получава увреждане на мозъка.

Ейми се връща от отвъдното. Но тя не може да говори нормално и не е в състояние да се движи. Налага се да бъде поставена в инвалидна количка.

Една нощ, една капсула, една грешка…страдание и съжаление за цял живот!

 

Източник: За жената

Още от категорията
Коментари