Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Снимката на дъщерите на Анелия и  Лияна, която се въртя цял ден вчера във Фейсбук и предизвика хиляди коментари (снимка) Снимката на дъщерите на Анелия и  Лияна, която се въртя цял ден вчера във Фейсбук и предизвика хиляди коментари (снимка)
Facebook Twitter Google+Дъщерите на Анелия и Лиана заприличаха на лелички. Двете са неразделни дружки и често демонстрират приятелството си в социалните мрежи. Дъщерята на... Снимката на дъщерите на Анелия и  Лияна, която се въртя цял ден вчера във Фейсбук и предизвика хиляди коментари (снимка)

Дъщерите на Анелия и Лиана заприличаха на лелички. Двете са неразделни дружки и често демонстрират приятелството си в социалните мрежи.

Дъщерята на Анелия – Ивон е на 14 години, а щерката на Лияна – Дениз е на 15.

Това е трудно за вярване предвид факта, че й двете са надули джуки и носят по един тон грим върху себе си.

Ясно личи, че Ивон и Дениз са минавали вече през хирургическите кабинети и са надули сочни устни, което не приляга на едно непълнолетно момиче.

Изкуствените мигли, силният грим и “кокошата” муцунка присъстват във всяка снимка на момичетата. И двете са изключително красиви без целия макиаж и никой не доумява защо бързат да пораснат и да приличат на извадки от клиповете на майките си./За жената

Още от категорията
Коментари