Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Как коремът ви да стане плосък само за няколко часа? Как коремът ви да стане плосък само за няколко часа?
Facebook Twitter Google+Подутият корем понякога може да ви унищожи плановете и да не можете да си облечете тясна рокля или тениска Но с помощта на тези трикове можете да победите... Как коремът ви да стане плосък само за няколко часа?

Подутият корем понякога може да ви унищожи плановете и да не можете да си облечете тясна рокля или тениска

Но с помощта на тези трикове можете да победите подутостта само за няколко часа.

 

Лимонада

Ако имате на разположение няколко часа преди да излезнете, изцедете си един свеж лимон и смесете с вода и добавете щипка пипер.

Люти подправки

Червеният пипер е отличен подправка, който стимулира храносмилането и намалява подутостта. В напитка по избор добавете една чаена лъжичка от него и изчакайте резултатите.

 

Куркума

Също както и пиперът, така и куркумата е чудесна за намаляване на надутостта на корема. Можете да я закупите на прах и да поставите една чаена лъжичка във всяка напитка.

Кокосова вода

За да хидратирате тялото и да изгоните всички токсини, които причиняват появата на подуване на корема трябва да пиете колкото се може повече течности. Кокосовата вода, заради хранителните съставки, които съдържа, действа много по-добре от обикновената питейна вода.

Джинджифил

Джинджифилът е една от основните съставки, които се използват за постигане на плосък корем в най-кратък срок. Можете да направите пресен сок, чай или смути, а ако имате спазми, благодарение на джинджифила те ще изчезнат.

Ментов чай

Ако искате да пиете още нещо плюс, въпреки кокосовата вода и обикновената, тогава чай от мента също ще ви помогне да намалите надутостта.

 

Спанак

Спанакът също е ефикасен, когато става дума за намаляване на подуването на корема, тъй като ускорява процеса на храносмилане. Можете да направите смути, в комбинация с други храни, които споменахме и няма да имате проблем с тесните дрехи.

Изпотете се

Ако имате повече време, преди да излезете, тогава направете някои упражнение като коремни преси, изкачване на стълби, дълго ходене, бягане, колоездене или нещо подобно. Изпотяването ще ви помогне да стигнете до плосък корем за бързо време и чрез потта ще изгоните токсините.

 

Източник: За жената

Още от категорията
Коментари