Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Старата къща приличаше на свърталище на духове, но стопаните се заеха с ремонта! Пригответе се да паднете от стола, като я видите! Старата къща приличаше на свърталище на духове, но стопаните се заеха с ремонта! Пригответе се да паднете от стола, като я видите!
Facebook Twitter Google+Къща в Йорк (Пенсилвания) е построен през 1887 г. в архитектурния стил на кралица Ана ера. Този романтичен стил е различен от други... Старата къща приличаше на свърталище на духове, но стопаните се заеха с ремонта! Пригответе се да паднете от стола, като я видите!

Къща в Йорк (Пенсилвания) е построен през 1887 г. в архитектурния стил на кралица Ана ера. Този романтичен стил е различен от други много малки архитектурни детайли, то се характеризира с декоративни облицовки и големи веранди.

С течение на годините, уникална къща беше празна и унищожена.

 Декоративните фасадни елементи изчезнаха под слой от прах и мръсотия.

Новите собственици на къщата  видяха в нея огромен потенциал, и се взеха в  ремонт и реконструкция  . В резултат на това една къща с пет спални и три бани намери втори живот.

Реконструкция на старата къща

В такова лошо състояние е къщата, когато тя е придобито от нови собственици.

Жителите на квартала считат сградата негодна за живот и никой не е започнал  възстановяването на частната къща .

За щастие, има хора, които, под слоя мръсотия забелязали красотата на тази сграда.реконструкция на къщата, за да започнетеДнес е много трудно да се намери прилика с прашната и занемарена структура.реконструкция на къщи в селотоРемонтът на фасадата  отнел много време, но новите собственици са се опитвали да възстановят цвета с прецизност, присъща на този архитектурен стил: керемидено, зелено и златно.историческа реконструкция у домаВнимателно я възстановяват и преминават вътре в къщата.реконструкция на дървена къщаСега тя изглежда повече от обитаема.реконструкция на дървените къщи със собствените си ръцеПодовете са направени от пет видове дървесина, възстановените прозорци пропускат достатъчно светлина за осветяване на всички стаи.Реконструкция на апартамент къщаВсяка стая е реконструирана с всички малки детайли, които предават духа на епохата.Реконструкция на селска къщаВсяка стая е уникална и в различни цветове.реконструкция на стара селска къщаКухнята е впечатляваща със своята оригиналност. Въпреки ретро дизайна, тази стая е оборудвана с най-новите технологии.реконструкция на индивидуални къщиРаботещата камина придава на дневната уникален уют.реконструкция на тухлена къщаВсяка спалня е с уникален интериор и чар.реконструкция на покрива на къщатаТаванът се използва като домашен офис.реконструкция на къщата с таванско помещение

Между другото, тази къща сега се използва като къща за гости. Прекрасно място за бягство от големия град!

 

Източник: За жената

Още от категорията
Коментари