Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Не бързах да купувам мебели за апартамента – просто прерових тавана на баба. Вижте само в какво превърнах очукания шкаф! (Снимки) Не бързах да купувам мебели за апартамента – просто прерових тавана на баба. Вижте само в какво превърнах очукания шкаф! (Снимки)
Facebook Twitter Google+Ако имате стари мебели на тавана, то вие притежавате истинско съкровище! Невероятно е как бабиният шкаф може да се промени до неузнаваемост, използвайки... Не бързах да купувам мебели за апартамента – просто прерових тавана на баба. Вижте само в какво превърнах очукания шкаф! (Снимки)

Ако имате стари мебели на тавана, то вие притежавате истинско съкровище! Невероятно е как бабиният шкаф може да се промени до неузнаваемост, използвайки въображение и най-прости материали. Само погледнете какво са направили тези хора със златни ръце: обзавеждане втора употреба , на което може да завиди всеки!

 

Модификация на стари мебели Секцията от соц-време  ще изглежда много по-различно, ако само я пребоядисате!промяна на старите мебелиСтрахотна идея за гардероб в коридора. Мебелите от онова време събират доста!промяна на стари мебели с неговия ръце снимкаШкафът се трансформира в камина ! Тази идея направо ме грабна!модификации на стари мебели от ПДЧКакъв резултат само с едно пребоядисване ! Изглежда перфектно, само старото стъкло издава истинската възраст на секцията.промяна на стари мебели с ръцете си преди и следЕдин прост начин да направите от разпадащия се гардероб интересни етажерки – всички малки неща са на местата си.

промяна на стари мебели новВторият живот на старите мебели може да бъде по-интересен от предишния! Необходимо е да им дадете още един шанс.промяна на стари мебели идеиКакъв полет на фантазията! Наистина стилно!промяна на стари мебели със собствените си ръцеПреправянето на старите мебели  може да бъде чудесно хоби!промяна на стари мебели снимкаОригинален стол се е получил от този боклук.модификации на старите мебели в новотоКолко изящно! А нощното шкафче се мотаеше на тавана…промяна на стари мебели, преди и следТук преобразяването е наистина невероятно!модификации на стари мебели дизайнЦветът променя всичко! Това лазурно грабва погледа…промяна на стари мебели с ръцете си преди и следОтлично решение – използвайте огледало, за да преработите скрина.промяна на стари мебели с ръцете си преди и следУдобна и много хубава табуретка от старото портманто!промяна на стари мебели с неговия ръце снимкаА тази сгъваема масичка сега направо грее!промяна на стари мебели снимкаЕто какво забележително огледало се е получило от старата рамка на прозореца.промяна на стари мебели снимка

Надяваме се, че тези примери ще ви убедят да не бързате да изхвърляте старите си мебели.

 

Източник: За жената

Още от категорията
Коментари