Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Невероятна промяна: Познахте ли я с червена коса? Тя е една от най-красивите дами в Холивуд (Снимки) Невероятна промяна: Познахте ли я с червена коса? Тя е една от най-красивите дами в Холивуд (Снимки)
Facebook Twitter Google+30-годишната Блейк Лайвли от самото начало на кариерата си е известна с дългите си руси коси, а и младата актриса и модна... Невероятна промяна: Познахте ли я с червена коса? Тя е една от най-красивите дами в Холивуд (Снимки)

30-годишната Блейк Лайвли от самото начало на кариерата си е известна с дългите си руси коси, а и младата актриса и модна икона не е склонна на големи промени във външния си вид. Тя се променя единствено заради нуждите на някоя роля, а на снимачната площадка на новия филм „The Rhythm Section“ Блейк заблестя като червенокоса дама с бретон.

В черно палто с голяма чанта в ръцете и червено червило, ни бяха необходими няколко секунди, за да разпознаем холивудска актриса, а същия ден Блейк променила още една прическа и цвят на косата, докато снимала сцена с колегата си Джъд Лоу.

А когато става въпрос за появата на червения килим, Блейк никога не греши и винаги е една от най-красивите и най-добре облечени дами в Холивуд.

 

Източник: За жената

Още от категорията
Коментари