Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Е такова чудо вече не бяхме виждали, горчиво! Няма да повярвате за кого се омъжи тази майка на 5 деца, дръжте се! Е такова чудо вече не бяхме виждали, горчиво! Няма да повярвате за кого се омъжи тази майка на 5 деца, дръжте се!
Facebook Twitter Google+45-годишната Аманда Тийг от град Даунпатрик, Северна Ирландия, майка на пет деца се омъжи за призрак. Според младоженката, това е “мъжът на... Е такова чудо вече не бяхме виждали, горчиво! Няма да повярвате за кого се омъжи тази майка на 5 деца, дръжте се!

45-годишната Аманда Тийг от град Даунпатрик, Северна Ирландия, майка на пет деца се омъжи за призрак.

Според младоженката, това е “мъжът на мечтите й”, в реалния живот е бил пират от Хаити и се е казвал Джак, пише “Дейли мейл”.  Сватбата се състоя на яхта в неутрални води, за да може бракът да бъде признат за законен. И понеже женихът никой не забеляза на борда, венчалният пръстен Аманда връчи на присъстващия психиатър.

  След церемонията Аманда даде интервю, в което заяви: “Той е моята половинка и аз съм много доволна от брака ни. Точно за такива отношения между мъж и жена винаги съм мечтала, за мен духовната връзка е по-важна от плътската”.  Тя обяви, че редовно контактува със съпруга си и той й подсказва важни решения-например каква къща да избере, за да живее и какъв подарък да си направи.

 

Източник: bradva.bg

Още от категорията
Коментари