Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
ЧЕСТИТО! След толкова драми и нещастия най-великата радост споходи красивата българска певица! Ето снимки! ЧЕСТИТО! След толкова драми и нещастия най-великата радост споходи красивата българска певица! Ето снимки!
Facebook Twitter Google+Фолк певицата Магда най-накрая получи своя новогодишен подарък Фолк певицата Магда се сдоби с наследник след дълги години чакане. Тя съобщи тази... ЧЕСТИТО! След толкова драми и нещастия най-великата радост споходи красивата българска певица! Ето снимки!

Фолк певицата Магда най-накрая получи своя новогодишен подарък

Фолк певицата Магда се сдоби с наследник след дълги години чакане. Тя съобщи тази чудесна новина в социалната мрежа Инстаграм.

„ Днес, на 11.01.2018 г. в 12:06 ч.

в САГБАЛ „Света София“, проплака за първи път нашата първа рожба – Никол. Щастието, което изпитваме, е огромно и неописуемо. Нека ни бъде жива и здрава! Да бъде благословена!”, изказа своята радост Магда.

Малката Никол е с тегло 3 100 гр . и ръст 46 см. По време на раждането присъства и таткото на Никол. След щастливото събитие двамата родители изказаха своите благодарности към лекарския екип, който се е грижил за лекото раждане на Магда.

След статуса на певицата в социалната мрежа отново се изсипаха хиляди пожелания за младото семейство.

„Да ви е жива и здрава и много да ви радва, а и датата е уникална, на моя рожден ден точно“, „Нека е жива и здрава и да има щастливо детство!”, „Честито, да ви е жива и здрава и много да ви радва!”, „Честито !!!”, „Честито красавицеее, сияеееш”, „Честито, мила! Много да ви радва!”, „Честита ви малка рожбичка да ви е жива и здрава и много да ви радва”, „Здрава и щастлива да е” пишат много почитатели на Магда.

„Благодаря на всички!”, отговори певицата.

Хубавата новина, че ще стават родители Магда съобщи в края на лятото на 2017-та година. Тя и половинката й Владимир са заедно от три години. А на въпроса „Няма ли да има сватба?”, Магда отговаря, че и това ще се случи, но едва след появата на бебето.

Малката Никол е вече тук и сега чакаме семейството да вдигне сватба за чудо и приказ.

Екипът на „Разкрития.ком” пожелава на малката Никол да е жива и здрава и безгрижно детство. А на щастливите родители – да са все така влюбени и окрилени от тази любов.

Още от категорията
Коментари