Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Обявен е за хит през 2018: Този цвят на косата подлуди дамите по цял свят (Снимки) Обявен е за хит през 2018: Този цвят на косата подлуди дамите по цял свят (Снимки)
Facebook Twitter Google+Цветът на косата, наречен „nude“, е обявен за хит за предстоящата 2018 г., в който очевидно естественият облик е най-вероятно да тържествува. При... Обявен е за хит през 2018: Този цвят на косата подлуди дамите по цял свят (Снимки)

Цветът на косата, наречен „nude“, е обявен за хит за предстоящата 2018 г., в който очевидно естественият облик е най-вероятно да тържествува. При тази тенденция, всичко се свежда до разкрасяването на естествения цвят на косата с добавянето на няколко кичури, изсветляване или дори фино подчертаване на корена, независимо дали сте брюнетка или блондинка.  Ако сте естествена блондинка, можете да направите и светли и тъмни кичури и с това да й добавите обем на косата, докато тъмнорусата коса чудесно ще оживее с нежен „balayage“.

Ако косата Ви е етажирана, можете да осветите само върховете на отделни кичури и визуално да си поиграете с текстурата, а допълнителен обем ще ви осигури по-тъмния нюанс на корена, който постепенно изсветлява към върховете.

 

 

Източник: За жената

Още от категорията
Коментари