Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Приготвих го на шега, по рецепта от интернет, а цяла зима дори не кихнах! Приготвих го на шега, по рецепта от интернет, а цяла зима дори не кихнах!
Facebook Twitter Google+Това е  стара рецепта от Германия , който  укрепва имунитета , предпазва от високото ниво на холестерол, изключително ефективно  почиства черния дроб... Приготвих го на шега, по рецепта от интернет, а цяла зима дори не кихнах!

Това е  стара рецепта от Германия , който  укрепва имунитета , предпазва от високото ниво на холестерол, изключително ефективно  почиства черния дроб  и предотвратява образуване на  камъни в бъбреците . Рецептата е изключително проста, а ефектът е невероятен.

Съставки:

● 4 лимона

● джинджифил дълъг около 4 см или две чаени лъжички настърган джинджифил

● три до четири големи глави чесън

● 2 литра вода

Приготвяне:

Добре почистете четирите лимони и ги нарежете на малки парчета. Обелете го чесъна и го поставете в блендер заедно с лимоните и джинджифила.

 Блендирайте докато получите компактна смес, а след това сместа се прехвърля в дълбок съд, долива се  водата и не трябва да спирате да бъркате, докато не заври. Когато заври, оставете да се охлади, после процедете и поставете течността в стъклен буркан. Употреба: Изпивайте по една чаша от тази смес всяка сутрин преди закуска, а след това по една чаша след всяко хранене. Може тази процедура да повтаряте три седмици, с почивка от една седмица след всяка седмица.

 

Източник: За жената

Още от категорията
Коментари