Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Лошите навици, които ни карат да изглеждаме много по-възрастни Лошите навици, които ни карат да изглеждаме много по-възрастни
Facebook Twitter Google+Всичко, което искаме освен да бъдем здрави, е да изглеждаме добре и млади. Прилагайте правилата и подмладявайте себе си. Пиете от сламка... Лошите навици, които ни карат да изглеждаме много по-възрастни

Всичко, което искаме освен да бъдем здрави, е да изглеждаме добре и млади. Прилагайте правилата и подмладявайте себе си.

Пиете от сламка

Ако пиете често със сламка, можете да привлечете бръчки.

Кожата накрая се усуква, бръчките се простират от двете страни.

Излагане на слънце без защитен крем

Нанасянето на крем със защитен фактор би трябвало да бъде на върха на списъка с приоритетити.

Прекомерно почистване на лицето

Чистата кожа е красива, но честото измиване е неефективно срещу стареенето. Водата и агресивните стерилизиращи продукти могат да предотвратят или намалят разграждането на естествени масла, които повишават хидратацията на кожата.

Подпиране на главата на бюрото

Колко често седите на бюрото си с брада, опряна на ръцете ви? Ако това е обичайно, болката в гърлото и врата не е единствената причина да започнете да седите изправени. Такова затягане на шията разтяга кожата и създава бръчки. Едно или дори по-лошо увреждане може да ви накара да погледнете надолу, докато пишете съобщения на вашия мобилен телефон.

 

Редовни упражнения

Упражненията подобряват притока на кръв към кожата и я правят по-красива и здрава. Американските специалисти препоръчват минимум 30 минути упражнения с умерена интензивност поне пет дни в седмицата или 25 минути интензивна аеробна дейност поне три дни в седмицата. Това е добро за здраветои ще тонизира кожата ви. Всичко е приемливо – от йога до пилатес.

 

Източник: За жената

Още от категорията
Коментари