Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Дерматолозите мълчат за него, защото ще им вземе хляба: най-добрият унищожител на гъбички и бактерии! Дерматолозите мълчат за него, защото ще им вземе хляба: най-добрият унищожител на гъбички и бактерии!
Facebook Twitter Google+Маслото от чаено дърво – едно от най-ефективните средства в борбата срещу гъбички по ноктите. Този продукт действа директно върху причината за заболяването – дерматофити-гъбички. Преди... Дерматолозите мълчат за него, защото ще им вземе хляба: най-добрият унищожител на гъбички и бактерии!

Маслото от чаено дърво – едно от най-ефективните средства в борбата срещу гъбички по ноктите. Този продукт действа директно върху причината за заболяването – дерматофити-гъбички.

Преди лечението с масло от чаено дърво, е необходимо да направите малък тест за алергии – капнете малко количество етерично масло върху кожата на китката. Ако в рамките на 12 часа нямате алергична реакция, можете да използвате маслото за медицински цели.

масло от чаено дърво

Как да се избавим от гъбички по ноктите СЪСТАВКИ: вода етерично масло от чаено дърво  сапун за пране ПРОЦЕДУРА: Настържете малко количество сапун. Подгответе краката, като хубаво ги напарите. За целта подръжте краката си в гореща вана/леген, където предварително сте добавили настърганите сапунени люспи. Нанесете маслото от чаено дърво директно върху засегнатите области на нокътната плочка с памучен тампон.

Тази процедура трябва да се прави два пъти на ден, сутрин и вечер. Курсът на лечение трябва е най-малко два месеца. Още след първото третиране ще почувствате невероятно облекчение.

Източник: За жената

Още от категорията
Коментари