Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Канела и ябълка-Вече само това пия, като усетя, че започвам да наддавам на тегло и имам високо кръвно-Ето рецептата! Канела и ябълка-Вече само това пия, като усетя, че започвам да наддавам на тегло и имам високо кръвно-Ето рецептата!
Facebook Twitter Google+Тази много лесна за приготвяне, но изключително витаминозна смес има свойството да пречиства тялото ни. Пектинът, който се съдържа в ябълката и етеричните... Канела и ябълка-Вече само това пия, като усетя, че започвам да наддавам на тегло и имам високо кръвно-Ето рецептата!

Тази много лесна за приготвяне, но изключително витаминозна смес има свойството да пречиства тялото ни.

Пектинът, който се съдържа в ябълката и етеричните масла в канелата стимулират храносмилането, като помагат за пречистване на стомашно-чревния тракт. Сместа от ябълка и канела  има уникалното свойство да  нормализира кръвното налягане , а освен това е и чудесна на вкус и аромат.

За целта настържете на ситно, смачкайте или пасирайте 1 цяла ябълка, заедно с кората.

Залейте я с 1/2 литър вода и добавете канела на прах (1 чаена лъжичка). Така получената напитка пийте през целия ден. Комбинацията между ябълка и канела ще ускори вашият метаболизъм и ще изчисти храносмилателния тракт и кръвоносните съдове от натрупванията и шлаките.

 

Източник: За жената

Още от категорията
Коментари