Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Правилният начин за приготвяне на содата, за да стопите коремчето и паласките след празниците Правилният начин за приготвяне на содата, за да стопите коремчето и паласките след празниците
Facebook Twitter Google+Предоставяйки редица ползи за здравето и считана за една от най-полезните и здравословни съставки в миналото, повечето от нас я използват всеки... Правилният начин за приготвяне на содата, за да стопите коремчето и паласките след празниците

Предоставяйки редица ползи за здравето и считана за една от най-полезните и здравословни съставки в миналото, повечето от нас я използват всеки ден, при приготвянето на хляб, при торти, в козметиката и най-вече като естествено средство –  содата бикарбонат.

Все пак, много малко хора знаят, че тази съставка може да се използва, за да изгубите няколко килограма, ако имате, разбира се.

Содата за хляб е много ефективна и също така помага много за намаляване на излишната мазнина без странични ефекти.

За да имате някои страхотни и оптимални резултати, трябва да сте готови да промените начина си на живот.

В тази статия ви даваме възможност, която ще премахне излишните килограми, мазнините и ще повиши общото ви здраве!

Благодарение на неговите алкализиращи свойства, содата за хляб прави организма ви по-способен да абсорбира здравите хранителни вещества от всичко, което консумирате. Алкалната среда е много по-добра от кисела среда.

Много хора използват сода за хляб за техните стомашно-чревни проблеми и други условия като:

За да се намали възпалението За да балансира рН, и да насърчи изцеление Повишаване на енергия и ефективност За облекчаване на симптомите на уринарна инфекция Поради своите анти-киселинни свойства

Също така, за да осигурите по-благоприятни ефекти, намалете алкохола, упражнявайте се ежедневно и яжте по-здравословни храни, повече зеленчуци и плодове.

Рецепта за отслабване

2 супени лъжици лимонов сок Половин чаена лъжичка сода за хляб 1 чаша минерална вода

Инструкции:

Изготвянето на тази рецепта е много проста, поставете тези три съставки в блендер, направете сместа хомогенна и там я има.

Употреба: Най-добре е да я вземате рано сутринта, когато ставате на празен стомах.

Пийте я докато не постигнете желаните резултати.

Тази напитка ще осигури много полезни ефекти, но също така ще помогне на организма ви да се бори срещу много болести и болести, включително рак.

Ето някои предимства, които могат да бъдат осигурени от сместа от лимонов сок и сода за хляб:

Намалява стреса Бори се срещу рака Убива ракови клетки и не засяга здравите Регулира  кръвното налягане Балансира нивата на рН

Не забравяйте да пиете 2 литра вода и да ядете свежи и органични плодове и зеленчуци всеки ден!

 

Източник: За жената

Още от категорията
Коментари