Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Защо тежим по-малко сутрин, отколкото вечер-Това е истината! Защо тежим по-малко сутрин, отколкото вечер-Това е истината!
Facebook Twitter Google+Ако се теглите редовно, сигурно сте забелязали, че цифрите по скалата са по-ниски сутрин от тези вечер. Налице е научно обяснение за това... Защо тежим по-малко сутрин, отколкото вечер-Това е истината!

Ако се теглите редовно, сигурно сте забелязали, че цифрите по скалата са по-ниски сутрин от тези вечер. Налице е научно обяснение за това явление, пише „Business Insider“.

През целия ден ядем, пием – винаги се случва нещо. И през нощта тялото получава възможността да обработва това, което сме консумирали през деня.

 То гори енергията и губи въглеродни атоми, докато дишаме. Също така, повечето от това, което губим, е водата. Тя излиза от тялото, когато издишваме, и я изгубваме чрез изпотяване през нощта.

Комбинацията от всичко това ни прави по-леки с половин килограм до килограм и половина. Затова утрото е отлично време за претегляне.

Още от категорията
Коментари