Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Те се родиха през 2010 година, а днес всеки като ги види как изглеждат, смята че това са най-красивите близначки на света Те се родиха през 2010 година, а днес всеки като ги види как изглеждат, смята че това са най-красивите близначки на света
Facebook Twitter Google+Когато двойката разбрала, че ще има бебе, те били изключително щастливи. Щастието било още по-голямо, когато разбрали, че ще имат близнаци. Лиа Роуз... Те се родиха през 2010 година, а днес всеки като ги види как изглеждат, смята че това са най-красивите близначки на света

Когато двойката разбрала, че ще има бебе, те били изключително щастливи. Щастието било още по-голямо, когато разбрали, че ще имат близнаци.

Лиа Роуз и Ава Мари се родени на 7 юли 2010 година во Калифорния.

Майка им скоро започнала да открива колко красиви са нейните дъщери.

Когато навършиили  6 месеца, те получават първото предложение за модели. Но майката на три деца знаела, колко трудно би било да се грижат за три деца, плюс работата и отказва предложението.

Когато са на 7 години, на 7 януари 2017 г.  тя публикува снимките им в „Инстаграм“, но не знаела, че ще станат толкова популярни.

Те станали известни за една нощ и много модни агенции предложили да подпишат договор.

Всеки ден профилът на тези момичета става все по-популярен  и все повече хора го следват.

Те станаха най-красивите близнаци в света.

 

 

Източник: За жената

Още от категорията
Коментари