Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Това се премълча! Разгадаха окървавеното тефтерче на Кети, но това, което изплува за нея ще ви потресе! Ето снимки, за всеобщ шок тя е Това се премълча! Разгадаха окървавеното тефтерче на Кети, но това, което изплува за нея ще ви потресе! Ето снимки, за всеобщ шок тя е
Facebook Twitter Google+Не мога да кажа какво разстройство има. Но определено има нещо, най-малко безчувственост. Трябва да се знае, че човек с личностно разстройство... Това се премълча! Разгадаха окървавеното тефтерче на Кети, но това, което изплува за нея ще ви потресе! Ето снимки, за всеобщ шок тя е

Не мога да кажа какво разстройство има. Но определено има нещо, най-малко безчувственост.

Трябва да се знае, че човек с личностно разстройство отговаря за постъпките си. Това заяви психологът доц.

Христо Хинков в ефира на bTV по повод убиеца от къщата на ужасите в Нови Искър.

От своя страна графологът Сашо Атанасов разтълкува тефтерчето на Кети Кюхова.

„Могат да се кажат някой неща за Кети. Не мога да направя цялостен портрет, но мога да нахвърлям някой черти от характера ѝ.

Прави впечатление, че организацията на текста – цифров и ръкописен не е много стройна, не е много добра. Впечатление прави различното разстояние от редовете.

Това се тълкува от графологията като проблеми с емоционалния живот. Не се чувства добре, няма критерии за подход, не може правилно да оцени нещата“, смята графологът.

„Има прояви на амбициозност, но те не са подплатени с реален потенциал“, смята още той.

Още от категорията
Коментари