Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
7-годишно дете катастрофира, шофирайки кола със 160 км/ч, опитвайки се да види майка си 7-годишно дете катастрофира, шофирайки кола със 160 км/ч, опитвайки се да види майка си
Facebook Twitter Google+Седемгодишно момче оцеля, след като катастрофира със 100 мили в час без предпазен колан. Момчето откраднало четири коли в рамките на няколко... 7-годишно дете катастрофира, шофирайки кола със 160 км/ч, опитвайки се да види майка си

Седемгодишно момче оцеля, след като катастрофира със 100 мили в час без предпазен колан. Момчето откраднало четири коли в рамките на няколко дни в отчаяно желание да посети майка си, предава в.“Мирър“.

Шанс Никълс се преобърна с един от автомобилите три пъти, след като подкара возилото на пътя в окръг Вагнер, Оклахома.

Шокиращите сцени са заснети на камерата.

Детето било в дома на баща си, преди да открадне колата.   Майка му, Цинди, е можела да вижда сина си един път седмично от 2014 г. насам, но се бори за попечителство. Тя разказа пред News 9, че той й е казал в болницата, че се опитва да се върне при нея.

Бащата на Шанс, чието име не е споменато, заяви пред репортери, че майката на момчето не е част от живота му. Момчето е претърпяло наранявания по главата, но е в стабилно състояние.

 

Източник: За жената

Още от категорията
Коментари