Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Честит имен ден на тези три прекрасни имена! Днес православната църква почита последователите на Христос! Честит имен ден на тези три прекрасни имена! Днес православната църква почита последователите на Христос!
Facebook Twitter Google+Освен 12-те си ученици Христос избрал и други седемдесет, които проповядвали учението му не само със слово, но и с примера на... Честит имен ден на тези три прекрасни имена! Днес православната църква почита последователите на Христос!

Освен 12-те си ученици Христос избрал и други седемдесет, които проповядвали учението му не само със слово, но и с примера на добродетелния си живот, с любовта си към Бога и човеците, кръщавали повярвалите в Божието слово и вършели чудеса.

Днес православната църква чества паметта на всички тях заедно.

След възкресението Му ведно с дванадесетте апостоли и те се разпръснали по света да проповядват и са страдали за Христа.

Проповядвали не само със слово, но и с примера на добродетелния си живот, търпение, кротост, дела на християнска любов и вършили чудеса.

Имен ден днес празнуват всички с имената Тихомир, Тихомира и Тихомирка.

Още от категорията
Коментари