Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Анти модни тенденции за зима/пролет 2018 г. – 5 неща, които задължително да забравите Анти модни тенденции за зима/пролет 2018 г. – 5 неща, които задължително да забравите
Facebook Twitter Google+Всеки сезон научаваме за нови модни тенденции, които бързо се променят. Някои се придържат към мнението на модни специалисти и всеки път... Анти модни тенденции за зима/пролет 2018 г. – 5 неща, които задължително да забравите

Всеки сезон научаваме за нови модни тенденции, които бързо се променят. Някои се придържат към мнението на модни специалисти и всеки път попълват гардероба си с модерните тенденции.

Други предпочитат да следват индивидуалния си стил. Във всеки случай, модните експерти сега създават не само списъци с тенденции, но и антитренд.

Нека да разберем какво според модните експерти е остаряло или просто демоде за този сезон.

Черно кожено яке

След като това е изключително елемент на рокерски стил, засега това беше основното нещо в женския гардероб. За много сезони, стилистите са измислили всякакви комбинации с якето. В резултат се превърна в изключителна добавка към романтичните изображения и основния акцент в стил кажу. Топ модели проявяват специален интерес към черните якета, правейки този елемент на гардероба си униформа в уличен стил. През този сезон любителите на кожените якета ги очаква малко разочарование, модните експерти изтриха “черните кожените якета” от модните тенденции.

Какво да направите, ако не искате да се разделите с универсално кожено яке? Най-лесният начин е да изберете различен цвят. Кафяви, тъмнозелени и сини нюанси – това е, което е идеално за есенно-зимния сезон.

Общият черен вид

Изцяло в черно – друга продължителна тенденция от минали сезони. Модните редактори обожават да използват черно в своите модели, което носи елегантност и солидност. Въпреки това този сезон с черния цвят трябва да бъде по-внимателен. “Total Black Look” – стана твърде скучно за света на модата

Ако предпочитате едноцветните облекла, струва си да опитате тенденцията “Groutfit” – в сиви нюанси. Каква е предимството на “Groutfit” преди “Total Black Look”, всъщност идеята е същата. Модните експерти разграничават “Groutfit”, защото сивият цвят има много нюанси, което означава, че цветово може да стане по-сложно и многостранно.

Пуловери с голо рамо

Пуловер с отворено рамо е идеален модел за флиртуващи момичета. Оголеното рамо е много женствено и лек чар дори на най-семплото облекло. Въпреки всички тези предимства модните експерти смятат, че този модел пуловер вече е остарял.

Какъв тип пуловер трябва да изберете в новия сезон, за да съответства на модата? Пуловерът трябва да е по-оригинален – толкова по-добре. Необичайно плетиво, сложна плетка и дори дантела – всичко това се характеризира със стилен пролетно/зимен пуловер, който не само топли, но и подчертава индивидуалността.

Тренч/шлифер

Това е друг елемент от женския гардероб. Трудно е да си представим, че някога ще излезе от мода. Но ако искате да постигнете репутацията на истинска модерна дама, обличането трябва да бъде отложено.

През новия сезон, свободното дълго палто избута далече назад всички видове тренчове и шлифери. Лекото дълго палто е изборът на известни личности и модни блогъри.

Колие по врата

През изминалите няколко сезона колието се превърна в основна декорация на всички жени, които не са безразлични към модата. Видяхме ги по червения килим и в уличната мода, научихме много за създаването на тези орнаменти и сега тази тенденция получи само гласове против.

През 2018 г. си заслужава да се обмислят по-практични аксесоари, например шалове. Те не само украсяват, но и затоплят. Ето защо смело избираме ярките шалове, а тенденцията за “колиетата по врата” може временно да бъде забравена./За жената

Още от категорията
Коментари