Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Леле какво направих със старите мебели, направо трансформирах целия си дом и го превърнах в супер модерен и оригинален (снимки) Леле какво направих със старите мебели, направо трансформирах целия си дом и го превърнах в супер модерен и оригинален (снимки)
Facebook Twitter Google+Понякога старата мебел е незаменима като стил и качество, като форми и функционалност. Това е и причина да не ни се иска... Леле какво направих със старите мебели, направо трансформирах целия си дом и го превърнах в супер модерен и оригинален (снимки)

Понякога старата мебел е незаменима като стил и качество, като форми и функционалност. Това е и причина да не ни се иска да се разделим лесно с нея.

Как обаче да я интегрираме в модерното жилище, да й придадем ново излъчване, да вдъхнем нов живот.

 

Вижте няколко идеи за трансформация на старите мебели.

1. В стила пачуърк

Покрийте старата тапицерия с плат тип пачуърк или направете декупаж. Ефектът ще бъде поразителен.

 

2. Клуб на пътешественика

Със сигурност във всяка къща има стари карти, останали от училищните дни. С тях може да покриете мебелите с техника декупаж и да комбинирате с боя.

 

3. Нежен релеф

С помощта на релефен тапет може да постигнете забележителен ефект на скрина.

4. Покрийте гръбчето на рафта

Изключителен ефект ще постигнете като залепите контрастен тапет на гърба на шкафа.

5. Омбре ефект

Плавното преливане на цветове е много ефектен начин да обновите шкафа и набира все повече популярност. И наистина, така ще постигнете изключителен и красив нов шкаф.

6. Музикални мебели

С помощта на стари вестници или нотни листи може да обновите стария скрин. С помощта на техники може да създадете старинен ефект.

7. Двуцветен стол

Преобразете стола с шаблон и бяла боя.

8. Максимум цвят

Най-лесният начин да обновите старата мебел е като я пребоядисате в нов цвят. Съчетайте с интериора или добавете елемент, който да контрастира.

9. Вместо фотоалбум

Старите снимки често забравяме в кутии, докато не избледнеят и не се скъсат. Вместо това, превърнете ги в ретро елемент като залепите на скрина с техника декупаж и ги покриете с лак.

10. Уникално произведение

Покажете артистичността си и нарисувайте на скрина ваше собствено произведение. Това може да е цвете, пейзаж или някаква сцена. Това е гаранция, че ще имате много специална и персонализирана мебел.

 

Иточник: За жената

Още от категорията
Коментари