Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Слънчев рай: Дестинация, чието посещение винаги е добра идея (Снимки) Слънчев рай: Дестинация, чието посещение винаги е добра идея (Снимки)
Facebook Twitter Google+Сицилия , Калабрия , Италия . Името произлиза от гръцкото митологично чудовище Сцила, за което се предполага, че е живяло там. Днес това... Слънчев рай: Дестинация, чието посещение винаги е добра идея (Снимки)

Сицилия , Калабрия , Италия . Името произлиза от гръцкото митологично чудовище Сцила, за което се предполага, че е живяло там. Днес това е красиво рибарско селище, което, макар и малко, все още е почитано от туристите. Градският исторически поглед, съчетан с прозрачна вода по пясъчните плажове, прави това място идеална комбинация за летни ваканции.

 В допълнение, на самия връх на хълма има един монументален замък, който е един вид забележителност на това място.

В многобройните кафенета и ресторанти можете да поръчате от морските дарове, характерна за този район, с които местните жители винаги са гордеят.

 

Източник: За жената

Още от категорията
Коментари