Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Приятели дълго ни се смееха, че сме си купили апартамент, обитаван от алкохолици … Но резултатът ремонта ги изуми! Приятели дълго ни се смееха, че сме си купили апартамент, обитаван от алкохолици … Но резултатът ремонта ги изуми!
Facebook Twitter Google+Въпросът за ефективна и функционална организация на пространството е винаги пред хората, когато трябва да обзавеждат нов дом, или да правят ремонти... Приятели дълго ни се смееха, че сме си купили апартамент, обитаван от алкохолици … Но резултатът ремонта ги изуми!

Въпросът за ефективна и функционална организация на пространството е винаги пред хората, когато трябва да обзавеждат нов дом, или да правят ремонти евтино. Особено, когато стаята е с малък размер. Освен това, всичко трябва да е не само практично, но също така трябва да изглежда красиво и да даде усещане за комфорт.

Подготвили сме за вас селекция от 15 страхотни идеи за многофункционален интериор 

. Ние сме сигурни, че ще намерите нещо за себе си сред фантастичните възможности.

Ако имате домашен любимец у дома, добре е да се грижите за личното му пространство. За да не заема място в средата на стаята, можете да го приберете в района под стълбите.Такова място за забавни или релаксация изглежда като оазис в пустинята. Много стилно!

Тя може да бъде отлично място за почивка, ако поставите картина на стената или тапет с картина на облаци, и на пода много възглавници.  

Ако в къщата живеят няколко деца, двуетажните легла сас най-доброто решение. Можете да осигурите голямо пространство за децата, за да може да играят.Атрактивна идея за собствениците на вили или частни домове. През лятото можете да се чувстват като в бар.Често под стълбите е празно. Защо не го направите приятно място за отдих?Дори под стълбите, можете да подредите удобно място за работа.Звездно небе в спалнята – много романтично! Можете лесно да се създаде алтернатива на тавана с гипскартон и малки крушки.

Той е идеален за малък едностаен апартамент. Брилянтно!Вратите могат да бъдат полезни.Един добър вариант за малка кухня . Ето как можете да се превърнете в маса шкафчето.

Ако направите банята така, ще бъде единствената такава. СПА център за здраве и красота.Мебелите не трябва да са толкова много.

На тази камина наистина може да се стоплите.Вода и огън – два от най-силните елементи. Само си представете, релакс във вана.

 

Източник: За жената

Още от категорията
Коментари