Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Седем неща, които мъжете обичат, но жените почти никога не правят… Е третото ме изненада Седем неща, които мъжете обичат, но жените почти никога не правят… Е третото ме изненада
Facebook Twitter Google+Взаимоотношенията са тема, за която може да се говори за часове и може да има много гледни точки. Днес ще разгледаме този... Седем неща, които мъжете обичат, но жените почти никога не правят… Е третото ме изненада

Взаимоотношенията са тема, за която може да се говори за часове и може да има много гледни точки. Днес ще разгледаме този въпрос от гледна точка на това, което мъжете харесват, а жените рядко правят (защото не го знаят или защото не искат).

Ясно е, че не всички хора са едни и същи и вкусовете могат да се различават, но нещата в тази статия са обобщение, което можете да приемете с относително здрав разум. От съществено значение е да знаете тези неща, за да запазите пламъка на любовта жив.

Искате ли да знаете какво харесва той и какво рядко правите?

1. Спортувайте с него

Може би от ваша гледна точка това е глупаво и безсмислено или поне маловажно, но за него това означава много, ако ще го придружите, докато тренирате любимите му спортове. Макар че в действителност тук можем да напишем почти всякакви дейности, които върши. Мъжете просто обичат да сте до тях, затова опитайте да се интересувате от това, което го интересува.

2. Не пренебрегвайте външния си вид

Една от най-често срещаните схеми в отношенията, които се провалят, е: в началото на връзката сте облечени като принцеса, за да завладеете сърцето му. Но след като сте го направили, вие започвате да изоставяте външния си вид в замяна на ежедневния комфорт. Скуката и увереността, че „той няма да напусне“, защото пренебрегвате тялото си и губите силата на съблазняването. В резултат той отива с друга, който го съблазнява по-добре, или и двамата оставате в отношения без химия.

3. Отидете на мач с него

Една от най-големите страсти на мъжкия пол е футболът. Знаем, че има жени, които също харесват, но несъмнено те са малцинство. Повечето не го разбират или не го харесват, като се има предвид, че е скучно. Разбира се, ако можете да преодолеете своето презрение към футбола, той ще ви благодари.

4. Носете тениската му, за да спите

Какъв е смисълът от това? Е, нека ви кажем това. Първо, ако носите тениска (която често е прекалено голяма) и нищо друго, в очите на приятеля си изглеждате абсолютно чувствени. Освен това изпращате важно послание, че се чувствате комфортно със себе си и тялото си.

5 Спяща на гърдите му

Вярно е, че влизаме в много личен и много чувствителен въпрос. Въпреки това, има много мъже, които обичат, жената да слага главата си на гърдите му. Ясно е, че става дума за трайни любовни взаимоотношения, а не за краткосрочни или еднодневни приключения. Към това можем да добавим, че мъжете обичат да чувстват, че ви защитават. Не се колебайте да поставите главата си на гърдите му и да го погледнете с нежните си очи. Той ще се стопи от любов.

6. Целувайте го

Не се колебайте да раздадете няколко целувки, където можете. Въпреки, че мъжете обичат да галят и целуват, не се колебайте да поемете инициативата и да започнете да го правите. Мъжът не е същество от друг свят (колкото и да изглежда че е) и когато той ви харесва, също обича да го докосвате и целувате. Изразявайте чувствата си и той ще бъде благодарен.

7. Ходете боси

Последното нещо вероятно ще ви изненада, но това е вярно. Повечето мъже обичат да ви виждат да обикаляте къщата (или навсякъде) без обувки. Босотата е символ на естественост и известна непокорност, която им харесва. Ако някога сте се питали какви обувки или дрехи обича, ние няма да ви отговорим! Вашите боси крака са повече от достатъчно, за да му хареса.

Дори ако някои от съветите ви изглеждат малко вероятно или смешно за вас, просто се опитайте да ги използвате. И вашите отношения ще бъдат щастливи дълго време. Така че може би си заслужава да се направи, нали?

 

Източник: За жената

Още от категорията
Коментари