Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Истинската новогодишна магия! Ето къде се намира този блок с подаръци! Истинската новогодишна магия! Ето къде се намира този блок с подаръци!
Facebook Twitter Google+Под балконите всеки от апартаментите има няколко новогодишни пакета, в червено, златно и зелено, увити в панделки. Близо до центъра на Струмица... Истинската новогодишна магия! Ето къде се намира този блок с подаръци!

Под балконите всеки от апартаментите има няколко новогодишни пакета, в червено, златно и зелено, увити в панделки. Близо до центъра на Струмица в Македония, на старата автогара, новата сграда привлича вниманието на превозните средства и минувачите.

Тази идея за собственика на сградата е посрещната от хората на Струмица, които казват, че това е интересен начин да се разкраси града.

Досега за хората от Струмица, никой не е правил подобно нещо, но идеята е хубава и няма минувач, който да не е аплодирал новогодишната фасада.

 

Източник: За жената

Още от категорията
Коментари