Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Ето 15 неща, които жените не искат да чуват изобщо! № 6 напълно ни влудява Ето 15 неща, които жените не искат да чуват изобщо! № 6 напълно ни влудява
Facebook Twitter Google+Надебеляла си Да започнем направо с може би най-непростимото и да си го кажем направо. Това не е нещо, което мъж може... Ето 15 неща, които жените не искат да чуват изобщо! № 6 напълно ни влудява

Надебеляла си

Да започнем направо с може би най-непростимото и да си го кажем направо. Това не е нещо, което мъж може да каже на жена.

Говоренето за теглото на жената по никакъв начин няма да бъде добре прието.

100% неправилно

Говориш прекалено много

Казвайки на жена, която прекалено много говори, се вписва в един от най-големите стереотипи и доста жени полудяват.

Не можеш да направиш това … ти си МОМИЧЕ

Физическият сексизъм е нещо, което жената просто няма да приеме по никакъв начин. Жените могат да направят абсолютно всичко, което искат и са еднакво блестящи в него като мъжете.

Не ми харесва косатата ти

Никога не обиждайте косата на жената! Отрицателните мнения за това, как изглежда една жена, никога няма да я разсмее. Можете да са го запишете.

Ще станеш по-красива, ако се усмихваш повече

За една жена, това всъщност се превежда по следния начин-не изглеждаш много хубава, а по скоро напълно нещастна. Момчета, не казвайте това на някоя жена.

На колко години си?!

Да попитате това жена, никога няма да изглежда добре при никакви обстоятелства и доверете ни се, няма да искате да видите какво се случва, когато жените се обидят.

Колко предишни партньора си имала?

Този разговор почти сигурно ще се появи в една или друга степен, но момчета, нека темата се развива естествено и не насилвайте за отговор от жената, защото тя няма да го оцени.

Колко печелиш?

Същото важи и за това, да питаш жената колко печели. Ако иска да ти каже, ще го направи, когато е готова. Любопитството ви вероятно ще я накара да се чувства неудобно, така че дайте й време.

Успокой се

Жените знаят как да управляват гнева си и тази реплика е култова….не е нужно някой да й каже да се успокои, това само ще я направи по-луда.

Изглеждаш уморена

Да кажеш на жена, че изглежда уморена, е като да й кажеш, че тя не изглежда добре, а тя определено не иска да го чуе.

Много си чувствителна

За една жена, репликата, че е прекалено чувствителна, има почти има същото въздействие, както ако й кажете че е слабохарактерна.

Не ми харесват приятелките ти

Да имаш невероятни приятелки, които ви подкрепят, е един от най-добрите чувства в света. Жените обикновено имат наистина здрави приятелства и обиждайки ги, ще пресечете значително линията.

Семейството ти е скучно

Много от жените ни са много близки със семействата си и биха направили всичко за тях. Жените имат наистина впечатляващи семейни ценности и не могат да се справят с коментарите, че някой не оценява семейството си толкова, колкото и те

Преувеличаваш

Думата „преувеличаваш“ може да предизвика огромна бомба, така че мъжете да се опитват да избегнат използването й на всяка цена. В края на краищата, кой може да прецени дали една жена всъщност преувеличава:?

 

Източник: За жената

Още от категорията
Коментари