Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Ето къде се намира най-скъпият апартамент на планетата – струва цели 76,8 милиона долара Ето къде се намира най-скъпият апартамент на планетата – струва цели 76,8 милиона долара
Facebook Twitter Google+Атрактивните местоположения в световните метрополиси безкомпромисно задържат високи цени за недвижимите имоти , разположени в такива луксозни райони .Недвижими имоти в Хонг... Ето къде се намира най-скъпият апартамент на планетата – струва цели 76,8 милиона долара

Атрактивните местоположения в световните метрополиси безкомпромисно задържат високи цени за недвижимите имоти , разположени в такива луксозни райони .Недвижими имоти в Хонг Конг са сред най-скъпите в света, а официално най-скъпият апартамент на планетата се продава точно в този град.
Два апартамента в луксозния квартал Пик този месец са продадени за 146 милиона долара и са закупени от един и същи мъж.
Неидентифицираният купувач платил 76,8 милиона долара за апартамент от 420 квадратни метра и 71,7 милиона долара за апартамент от 400 квадратни метра.

Хонг Конг определено е град на контрастите. Макар че е града с най-скъпите недвижими имоти в света , той е и град, в който хората живеят на най-малко квадратни метра в света, така че средният размер на апартаментите е едва 13 квадрата.
В същия ден, когато новините за най-скъпите недвижими имоти в света отекнаха в Китай , правителството съобщи, че е получило искания от 88 000 семейства, които се борят за 620 достъпни субсидирани жилища, в които биха могли да имат повече пространство.
В противен случай, Хонг Конг е вторият “най-богат” град в света с най-много фискални резерви в света.

Още от категорията
Коментари