Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Как да имате стегнато дупе без упражнения, по което да се заглеждат всички мъже Как да имате стегнато дупе без упражнения, по което да се заглеждат всички мъже
Facebook Twitter Google+Ако ви мързи да правите упражнения, за да имате стегнато дупе, пробвайте да спазвате следните инструкции: 1. Не пийте алкохол и не... Как да имате стегнато дупе без упражнения, по което да се заглеждат всички мъже

Ако ви мързи да правите упражнения, за да имате стегнато дупе, пробвайте да спазвате следните инструкции:

1. Не пийте алкохол и не яжте сладко Може да ги консумирате от време на време, но много умерено и в малки количества.

Помнете, че съдържат празни калории, които не ви осигуряват никакви полезни вещества. Само се натрупват под формата на мазнини по тялото.

2. Не прекалявайте с излагането на слънце Прекомерното печене на слънце отпуска кожата. Затова винаги използвайте най- добрата защита. Но и не прекалявайте със слънчевите бани.

3. Не пропускайте хранения Така няма изобщо да си спестите калории или да отслабнете. Когато тялото усети, че получава по- малко храна, започва да трупа мазнини или черпи енергия от мускулите – най- лошото за задните части.

4. Ставайте от стола от време на време Дългите часове седене пред компютъра е много лошо за задните части. Заседналия начин на живот води до загуба на мускули, отпускане на кожата, влошава кръвообращението. Причинява и целулит.

5. Стойте изправени Правилната стойка е много важна за здравето ни. А и за начина, по който изглежда фигурата ни.

6. Не се къпете с гореща вода Ако водата, с която се къпете, е повече от 37 градуса, вредите на кожата. Става суха и се отпуска. Най- добре е да се къпете с хладка вода, а накрая да завършвате със студена. По този начин ще стимулирате кръвообращението и кожата ще е по- стегната.

7. Използвайте стълбите, даже когато има асансьор Качването на стълби е много полезно упражнения за тялото, особено за краката и седалището. Така че, винаги се възползвайте от тях, независимо, че има и асансьор.

 

Източник: За жената

Още от категорията
Коментари