Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
КАМЕЛИЯ СЕ ВЪРНА ОТ САЩ И ИЗВАДИ ТЕЖКАТА КАРТЕЧНИЦА! ЛЕШ, НАПРАВО РАЗМАЗА КОЛЕЖКИТЕ! ХОРАТА СА БЕСНИ… КАМЕЛИЯ СЕ ВЪРНА ОТ САЩ И ИЗВАДИ ТЕЖКАТА КАРТЕЧНИЦА! ЛЕШ, НАПРАВО РАЗМАЗА КОЛЕЖКИТЕ! ХОРАТА СА БЕСНИ…
Facebook Twitter Google+Камелия се върна от Америка, където изнесе своето турне! Поп фолк дивата Камелия се върна от Щатите, където имаше турне. Противно на... КАМЕЛИЯ СЕ ВЪРНА ОТ САЩ И ИЗВАДИ ТЕЖКАТА КАРТЕЧНИЦА! ЛЕШ, НАПРАВО РАЗМАЗА КОЛЕЖКИТЕ! ХОРАТА СА БЕСНИ…

Камелия се върна от Америка, където изнесе своето турне!

Поп фолк дивата Камелия се върна от Щатите, където имаше турне. Противно на очакванията, че работите й няма да потръгнат, както се изписа от не една медия у нас, златната рибка на чалгата е повече от щастлива.

Камелия взриви българите зад океана, тя е една от малкото, които не спират да пеят на живо

Оказа се, че тя е трябвало да изнесе десет концерта зад океана, но поради огромния интерес на българското общество там, те станали цели 14. Камелия се раздала на макс и това не останало незабелязано от публиката й.

Тя обаче не пропусна да насоли много свои бивши колежки от „Пайнер“, които пеели на плейбек и си спечелили недоволството и гаврите на сънародниците ни. Които често пъти дори ги освирквали.

„Много мои колеги са гостували там и някак си бизнесът е покварен. Защото когато българите в чужбина плащат 45 долара вход, искат изпълнителят да пее на живо. За тях това е нормално.

Когато някой дойде и си претупа програмата, просто за да отметне поредния ангажимент, остават разочаровани. Наистина, посрещнаха ме с огромно недоверие.

Смятаха, че едва ли не ще получат от мен същото несериозно отношение. Но в крайна сметка успях да им покажа, да ги отпусна и да ги забавлявам по моя си начин“, похвали се Камелия.

Тя е една от малкото родни чалга певици, които наистина могат и пеят на живо. Няма как това да не се усети от публиката и да не бъде прието с овации и възхищение.

Още от категорията
Коментари