Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Мария с голям моден гаф, появи се в доста изненадващ външен вид, определено нехарактерен за нея (снимки) Мария с голям моден гаф, появи се в доста изненадващ външен вид, определено нехарактерен за нея (снимки)
Facebook Twitter Google+Само преди дни Никол Шерцингер шокира модните спецове с облеклото си – отиде на пазар по анцуг, розови обувки на висок ток... Мария с голям моден гаф, появи се в доста изненадващ външен вид, определено нехарактерен за нея (снимки)

Само преди дни Никол Шерцингер шокира модните спецове с облеклото си – отиде на пазар по анцуг, розови обувки на висок ток и прозрачен топ, под който се вижда бял сутиен. Е, тази тенденция бързо намери своето продължение и у нас.

В главната роля е фолкпевицата Мария, която по принцип на участия и събития ходи със скъпи маркови тоалети, пише „Тялото“.

Явно, за да се хареса на по-младата аудитория, тя се качи на сцената на столичния Payner club със светлосин анцуг.

Той бил струвал 2 бона, но съгласете се – остава си анцуг. И тя по примера на Никол бе заложила на обувки с висок ток, но в сребрист цвят. Кошмарната сценична визия завършва с бяла тениска, вързана незнайно защо над пъпа.

 

Източник: За жената

Още от категорията
Коментари