Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Ако прави любов с вас по този начин, означава, че наистина е влюбен Ако прави любов с вас по този начин, означава, че наистина е влюбен
Facebook Twitter Google+Мъжете, които ви искат само за забавление нямат нужда подробно да говорят с партньорката за нейните тайни желания, нито да я галят по време на секс. Сексът в началото на връзката обикновено е вълнуващ и различен от този... Ако прави любов с вас по този начин, означава, че наистина е влюбен

Мъжете, които ви искат само за забавление нямат нужда подробно да говорят с партньорката за нейните тайни желания, нито да я галят по време на секс.

Сексът в началото на връзката обикновено е вълнуващ и различен от този в предишните връзки, но когато той започва да се влюбва, всичко ще бъде съвсем различно.

Ще ви целува често и дълго

Целувките за мъжете са много интимен акт. Поради това, това е един от първите признаци, че той си мисли за дълга връзка с вас и вижда себе си в бъдеще до вас.

 Ако ви целува по-често от преди, по цялото тяло и целувките са дълги, иска да ви даде да разберете, че много му харесвате и че го е грижа за вас.

Специален е сексът

Мъжът, който просто иска да се наслаждава на секса, а не на връзката, няма твърде много да се труди при любовната игра и времето, което обикновено е необходимо на жената, за да се възбуди. Когато той се интересува от вас, ще се стреми и до най-малките детайли, за да бъдете доволни от секса и ще почувствувате колко сте му важна.

Иска да ви отговори

Още един знак е, ако ви разпитва какво искате в секса и ще слуша какво говорите. Мъжете, които ви искат само за забавление нямат нужда подробно да говорят с партньорката си за нейните тайни желания, нито да се галят по време на секс.

Винаги е внимателен и щедър

Предпазлив е и щедър любовник, не само първите няколко пъти, а в по-голямата част от време.Това е така, защото се интересува и иска връзка, която надвишава линията на секса. Именно затова се опитва да разбере какво е важно за вас, кои са ерогенните ви зони и кога се чувствувате най-добре с него.

Спокоен е

Когато е спокоен, забавен и не бърза да се впусне в интимните моменти, това е сигурен знак, че е влюбен. Поради същата причина няма да се опитва постоянно да ви впечатли и да ви показва колко е перфектен във всичко.

Малките неща са важни

Редовно внимава за атмосферата и се опитва да създаде романтична атмосфера за среща. Малките детайли, като например вечеря на свещи или нов парфюм, ще ви накарат да забележите, колко се опитва да разбере че се грижи за връзката и за вас. Също така, ще ви каже, че иска да бъдете приятели с неговите приятели или да отидете на кратко пътуване. Мъжът, който обича случайните връзки и забавленията, никога няма да иска да участва в живота ви.

 

Източник: За жената

 

 

Още от категорията
Коментари