Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Индустрията крие тази невероятна рецепта-премахва мигновено набръчкана и отпусната кожа! Ефектът: здрава кожа с тонус и блясък! Индустрията крие тази невероятна рецепта-премахва мигновено набръчкана и отпусната кожа! Ефектът: здрава кожа с тонус и блясък!
Facebook Twitter Google+Всички ние сме изправени пред някои здравословни проблеми с възрастта. Нашата кожа губи своята еластичност и започват да се появяват бръчки. Но... Индустрията крие тази невероятна рецепта-премахва мигновено набръчкана и отпусната кожа! Ефектът: здрава кожа с тонус и блясък!

Всички ние сме изправени пред някои здравословни проблеми с възрастта. Нашата кожа губи своята еластичност и започват да се появяват бръчки.

Но освен бръчките се появяват и петна и отпускане.

Несъмнено това е нещо, от което повечето жени се страхуват.

Днес козметичната индустрия е завладяла всяка реклама.

Отрасълът генерира много пари от своите продукти. Въпреки това, тези кремове и маски могат да бъдат много скъпи. Ето защо има много хора, които не ги купуват. Те просто не могат да си го позволят. Също така могат да бъдат по-малко ефективни, отколкото обещават.

Ето защо ние сме тук, за да ви предложим по-естествена и по-евтина алтернатива. Рецептата, която ви представяме със сигурност ще ви помогне да премахнете всички кожни проблеми, причинени от стареенето. Съставките вероятно са вече в кухнята ви и те са много евтини и е много лесно да се подготвите!

Това естествено средство за защита ще осигури на вашата кожа всички необходими хранителни вещества и минерали, които ще я направят сияеща. ПРИРОДНА МАСКА  СЪСТАВКИ:

1 с.л. мед

2 скилидки чесън

2 супени лъжици хума

ПОДГОТОВКА И УПОТРЕБА: Обелете, след това настържете добре скилидките чесън. Стоплете меда, ако е захаросан до течно състояние. След това, сложете всички съставки заедно в купа и разбъркайте добре. Ако е твърде гъсто, добавете няколко капки зехтин или бадемово масло. Преди да използвате тази маска, трябва да измиете лицето си с неутрален сапун. После я подсушете. След това нанесете маската и я оставете да действа за 30 минути. След като изтече времето, изплакнете хубаво лицето си с много вода, за да се отмие хумата. След това подгответе ексфолиращ крем с 2 части овес и 1 част кисело мляко. Нанесете това на лицето си, като използвате меки и кръгови движения. Това ще премахне всички мъртви клетки от кожата ви и ще отвори и почисти порите ви.

Можете да запазите останалата маска в стъклен контейнер. Миризмата на чесън ще се засили, но това не би трябвало да ви притеснява.

 

Източник: За жената

Още от категорията
Коментари