Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Цветове, които са на мода тази зима и ще освежат всеки зимен тоалет (Галерия) Цветове, които са на мода тази зима и ще освежат всеки зимен тоалет (Галерия)
Facebook Twitter Google+Да бъдем честни. Зимата е мрачен сезон, особено след празниците … След като премахнете всички тези елхи, интересни лампи и тържествените декорации от... Цветове, които са на мода тази зима и ще освежат всеки зимен тоалет (Галерия)

Да бъдем честни. Зимата е мрачен сезон, особено след празниците …

След като премахнете всички тези елхи, интересни лампи и тържествените декорации от улиците и градските площади няма да остане нищо друго освен сивите облаци, мъгла и сняг. Всичко това може много лесно да ви постави в стил черно от главата до петите, в който ще се чувствате най-безопасно, но ние ви съветваме да пробвате тези неочаквани цветови комбинации, за които сме сигурни, че ще внесат допълнителна свежест както във външния ви вид, така и по улиците. Погледнете тези може би малко нетрадиционни, но все още вдъхновяващи комбинации.

Бледо розово + изумрудено зелено

Комбинирайте го с черно, ако не искате да изглеждате прекалено сладко!

Цвят горчица + черно

Класика-цвят горчица, комбиниран с тъмни нюанси. Вземете си палтото в този цвят и го комбинирайте с черна рокля.

Меден цвят + сиво

Ние просто обожаваме тази комбинация, не само поради избора на цветове, но и поради пластовото носене на две палта.

Бяло-червено-черно + кобалтово синьо

Играйте си с модните аксесоари и въведете лек нюанс във вашите бели-червени-черни комбинации.

Още от категорията
Коментари