Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Това е най-скъпият апартамент в света: една нощ струва 60 000 долара Това е най-скъпият апартамент в света: една нощ струва 60 000 долара
Facebook Twitter Google+Въпреки че се смята, че те са “епицентъра” с епитети, започващи с “най” за Лас Вегас и Дубай, най-скъпата хотелска стая се... Това е най-скъпият апартамент в света: една нощ струва 60 000 долара

Въпреки че се смята, че те са “епицентъра” с епитети, започващи с “най” за Лас Вегас и Дубай, най-скъпата хотелска стая се намира в Женева.  Кралксият мезонет в хотел Prezident Vilson е официално най-скъпият апартамент в света, в който една нощ струва 60 000 долара.  В допълнение към най-високата цена, той е и най-големият апартамент в Европа с 1650 квадратни метра. Има и тераса с изглед към езерото.

В апартамента могат да се настанят 12 души (всяка от тях има отделна стая). Има две основни стаи, които имат собствена мраморна  баня и джакузи с изглед към езерото.

 

Източник: За жената

Още от категорията
Коментари