Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Стаите в този хотел в Румъния са запазени още преди началото на строителството Стаите в този хотел в Румъния са запазени още преди началото на строителството
Facebook Twitter Google+Известният румънски “Ice Hotel”, който е уникален по рода си, вече е 60% запазен, а “строителството” все още не е започнало. Хотелът от... Стаите в този хотел в Румъния са запазени още преди началото на строителството

Известният румънски “Ice Hotel”, който е уникален по рода си, вече е 60% запазен, а “строителството” все още не е започнало.

Хотелът от лед, разположен близо до езерото Ballea, на планината Fagaras, се строи всяка година отново и отново, от парчета лед и сняг. “Строителството” може да започне в края на ноември, когато се очаква температурата да достигне достатъчно ниско ниво.

Отварянето на хотела е насрочено за 23 декември.

Румънски и чуждестранни туристи разполагат с 14 стаи тази година. Двойната стая струва 100 евро на вечер. Туристите, които имат “малък джоб”, могат да наемат една от шестте иглута, които ще бъдат вдигнати до хотела, където една нощ струва 150 евро, а за шест души.

Както и през предходните години, стаите ще бъдат украсени с ледени скулптури, направени по конкретни теми. Тази година темата е “The Music Stars”, сред които са Елвис Пресли, Майкъл Джексън, Принс, Мадона и Ролинг Стоунс.

 

Източник: За жената

Още от категорията
Коментари