Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Грешките, които ни правят да изглеждаме по- възрастни и по- дебелички, отколкото сме, грехота е да ги правиш! Грешките, които ни правят да изглеждаме по- възрастни и по- дебелички, отколкото сме, грехота е да ги правиш!
Facebook Twitter Google+Нероятно немалка част от дамите допускат някои от тези грешки, без даже да си дават ясна сметка, че по този метод изглеждат... Грешките, които ни правят да изглеждаме по- възрастни и по- дебелички, отколкото сме, грехота е да ги правиш!

Нероятно немалка част от дамите допускат някои от тези грешки, без даже да си дават ясна сметка, че по този метод изглеждат по-стари.

Едва ли някоя дама би искала да изглежда по-възрастна, отколкото е, даже напротив.

 

Всички представителки на нежния пол дават мило и драго, за да заличат някоя и друга година.

При все че всяка дама притежава личен стил, който развива през годините, нерядко биват допускани модни грешки, които имат състаряващ ефект.

 

Ето някои от най-разпространените грешки и съвети как да ги избегнете:

Нарушавате пропорциите

Ако сте заложили на широки панталони в облеклото, то имайте предвид, че блузата задължително е необходимо да е прилепнала и обратно – прилепналите панталони се носят с широки блузи.

Вероятно допускате поне една от тях

Ако заложите едновременно на широки панталони и широка блуза, то бихте могли да сте сигурни, че ще обезформите фигурата си.

Освен това изборът на точния размер дрехи е изключително важен.

Ако избирате прекалено широки дрехи, то те несъмнено ще скрият немалка част от красотата на тялото ви.

 

Аксесоари

Вероятно преобладаващата част от дамите са наясно с правилото, което мнозина наричат „триото“ – колан, чанта, обувки. Дори тези три компонента от вашето облекло да не са в един и същ цвят, то задължително трябва да си подхождат.

Днешните модни тенденции изрично изключват старото правило, че чантата и обувките трябва да са в един цвят.

Когато сте заложили на дреха в един цвят, добре е да добавите нещо, което е по-ярко. Точно то ще се превърне в акцента на облеклото ви.

 

Колан

Ако сте от дамите, които не обичат колани и в същото време залагат на твърде широки дрехи, то навярно сте наясно, че тази грешка добавя още няколко килограма към фигурата ви. Освен това добавя и години към ЕГН-то ви. Със сигурност не искате това, нали?

 

Източник: За жената

Още от категорията
Коментари