Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
РАЗСТРЕЛ! МАРИЯ НЕ ИЗДЪРЖА НА ГАВРИТЕ НА СВЕТЛАНА И ХВЪРЛИ ЯДРЕНАТА БОМБА ЗА ГУЩЕРОВ, ДРЪЖТЕ СЕ! ТОЙ Е РАЗСТРЕЛ! МАРИЯ НЕ ИЗДЪРЖА НА ГАВРИТЕ НА СВЕТЛАНА И ХВЪРЛИ ЯДРЕНАТА БОМБА ЗА ГУЩЕРОВ, ДРЪЖТЕ СЕ! ТОЙ Е
Facebook Twitter Google+Християн Гущеров година и половина кръшкал с Николета Лозанова, докато бил семеен с Мария Християн Гущеров пръв е изневерил на бившата си... РАЗСТРЕЛ! МАРИЯ НЕ ИЗДЪРЖА НА ГАВРИТЕ НА СВЕТЛАНА И ХВЪРЛИ ЯДРЕНАТА БОМБА ЗА ГУЩЕРОВ, ДРЪЖТЕ СЕ! ТОЙ Е

Християн Гущеров година и половина кръшкал с Николета Лозанова, докато бил семеен с Мария

Християн Гущеров пръв е изневерил на бившата си съпруга – фолк певицата Мария, разкрива сензационно „Уикенд“, като се позовава на свой сигурен източник. Милионерският наследник имал тайна връзка с плеймейтката в продължение на година и половина, но чалгаджийката го изловила в крачка и на свой ред му сложила рога, за да си отмъсти. Именно това ще изтъкне тя на бракоразводното дело, което се задава – отбелязва изданието.

Николета Лозанова скочила в леглото на Християн Гущеров малко след раздялата си с футболиста Валери Божинов.

Останала без мъж, едрогърдата брюнетка не се посвенила да прелъсти богаташа, въпреки че по това време той все още бил официално обвързан за Мария. Семейството и преди имало своите проблеми, но изневярата на Християн най-тежко ударила по достойнството на певицата.

Според запознати интимната афера между милионера и плеймейтката продължила около 18 месеца, като през това време Мария подозирала, че има нещо гнило, но не била сигурна коя е любовницата на мъжа й. Изнервена от безкрайните подозрения, тя наела частен детектив, който проследил прелюбодейците и така истината излязла наяве. На чалга дивата бил предоставен снимков материал като доказателство за изневярата и това силно наранило самочувствието й.

Хора от обкръжението на Мария разкриват, че тя останала потресена от направените разкрития, защото не очаквала подобен удар точно от Николета Лозанова. Навремето бившата водеща на „Папараци“ се снима във видеоклип на певицата и двете станаха близки приятелки, но с дружбата им вече е свършено.

„Николета спеше с мъжа ми повече от година! Тя не е дама, а лека жена без никакъв морал. Май често й се случва да си ляга с обвързани мъже“ – ядосвала се Мария пред свои колежки от лекия жанр. За да си отмъсти, Мария също сложила рога на Гущеров с бизнесмена Жоро Бирмата и с това бракът им окончателно приключил – пише изданието.

Още от категорията
Коментари