Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Тези малки неща правят огромно впечатление на мъжете, а повечето жени ги подценяват Тези малки неща правят огромно впечатление на мъжете, а повечето жени ги подценяват
Facebook Twitter Google+Колкото и да твърдят, че най-важното е душевната красота, постоянно се оглеждат критично. Мъжете забелязват най-малки детайли, които биха могли да повлияят... Тези малки неща правят огромно впечатление на мъжете, а повечето жени ги подценяват

Колкото и да твърдят, че най-важното е душевната красота, постоянно се оглеждат критично. Мъжете забелязват най-малки детайли, които биха могли да повлияят на първото им впечатление за вас.

Така че, докато се приготвяте за първа среща, обезателно обърнете внимание на тези няколко неща. Не забравяйте – гърдите и дупето не са единственото нещо, което вашият кавалер ще оглежда.

 

1. Същността.

Дори и Анджелина Джоли не би имала успех, ако се държи арогантно, надменно и цинично. Винаги бъдете приятелски настроени и не показвайте отрицателните си черти още в началото. Това може да бъде главната причина за прекратяване на отношенията ви.

 

2. Ноктите.

Свързваме ги с модния си избор, с изкуството, което ни допълва. Смятаме, че е нещо, което прави впечатление само на жените, но и мъжете отделят специално внимание на това. Забележат ли, че маникюра ви не се поддържа по специален начин, веднага вадят изводи за характера ви.

 

3. Финансовите възможности.

По стари неписани правила, мъжът винаги плаща сметката. В последно време обаче, нещата са се променили и парите са един от критериите за избора на жена. Не говорим за големи възможности, а за желание. Предложете да си разделите сметката и ще направете огромно впечатление.

 

4. Увереността

Сещате се колко уверени изглеждат мъжете, които слизат от скъпата си кола и разполагат с голяма банкова сметка. Тази увереност се очаква и от вашето излъчване. Израз на едно силна жена, която контролира живота си и се справя с всякакви ситуации.

 

5. Стилът.

Не споменаваме задължителни високи токчета и рокля, която очертава всички извивки на тялото. Всяка жена има свой собствен стил, който отличава от другите. Постарайте се да бъдете уникална и да направите впечатление още при първия поглед.

 

6. Социалният живот

След външния вид, мъжът се насочва към изучаване на същността. Социалният ни живот говори много за самите нас. Мъжете винаги се впечатляват от широко скроените жени, които са център на купона. Но преценете добре човека срещу вас. Може да търси скромна любима, която да осигури спокойствието му.

 

7. Ароматът.

Отделете време да изберете най-подходящия аромат, с който да го впечатлите. Не много силен, но запомнящ се. Такъв, който да го кара да си спомня за вас, когато го усети някъде по улицата.

 

8. Намеренията.

Разговорите за голям предишен опит с мъжете ги смущават и ги карат да се откажат от теб. Скромността пък, ги притеснява. Кое всъщност е най-доброто в случая? Опитайте се да намерите златната среда и задължително бъдете умерени.

 

Източник: За жената

Още от категорията
Коментари