Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Три месеца пренебрегвах тези симптоми, защото се случват на всички! Когато най-накрая отидох при доктора, беше късно! Три месеца пренебрегвах тези симптоми, защото се случват на всички! Когато най-накрая отидох при доктора, беше късно!
Facebook Twitter Google+Подуване, болка, скованост, диария са били само част от симптомите, които смятала за чести. – Опитах с всичко, чайове, топли напитки, но... Три месеца пренебрегвах тези симптоми, защото се случват на всички! Когато най-накрая отидох при доктора, беше късно!

Подуване, болка, скованост, диария са били само част от симптомите, които смятала за чести.

– Опитах с всичко, чайове, топли напитки, но станало по-лошо, имах диария и дори вода да пия, имах ужасни болки. Опитах диети и здравословна храна, но напразно, казва тя.

И накрая, тя е диагностицирана с рак на дебелото черво , защото не е отишла при доктора навреме и пренебрегнала симптомите. Тя претърпяла тежки операции и лечения, които оставят белези, както и изгаряния.

Тя съветва всеки, който се чувства неудобно, да отиде при лекар и да не минава през ада като нея.

 

Източник: За жената

Още от категорията
Коментари