Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Снимка на Мелания Тръмп от преди 16 години взриви мрежата и накара всички да се опулят! Снимка на Мелания Тръмп от преди 16 години взриви мрежата и накара всички да се опулят!
Facebook Twitter Google+Малко известна снимка на Мелания Тръмп от преди 16 години буквално взриви социалните мрежи. На нея се вижда как настоящата първа дама... Снимка на Мелания Тръмп от преди 16 години взриви мрежата и накара всички да се опулят!

Малко известна снимка на Мелания Тръмп от преди 16 години буквално взриви социалните мрежи. На нея се вижда как настоящата първа дама позира на борда на самолет в изключително предизвикателно облекло.

Тя носи зелен бански, който не оставя много на въображението, червени очила и е отворила червен кожен куфат, пълен с бижута. В дясната си ръка Мелания държи пистолет.

Както е добре известно словенката има дългогодишна кариера на модел. Именно така тя се запознава със съпруга си и настоящ президент на САЩ Донал Тръмп. Била е на кориците на Vogue, Harper’s Bazaar, Ocean Drive, Avenue, In Style и New York magazine. Мелания се е снимала за прочутото издание с бански костюми на Sports Illustrated.

 

Източник: За жената

Още от категорията
Коментари