Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Смел ход: И Никол не успя да устои на забранената модна комбинация (Снимки) Смел ход: И Никол не успя да устои на забранената модна комбинация (Снимки)
Facebook Twitter Google+Скоро зад нас ще бъде още една година, която е изместила много граници, когато става дума за модни тенденции. Така, през 2017... Смел ход: И Никол не успя да устои на забранената модна комбинация (Снимки)

Скоро зад нас ще бъде още една година, която е изместила много граници, когато става дума за модни тенденции.
Така, през 2017 г. бяхме свидетели на лудите, странни и необичайни подробности и комбинации, независимо дали са дело на известни дизайнери, популярни марки, Инстаграм звездите, блогерките или известните дами. 
Тази година комбинацията стана много популярна и беше премахната от списъка на забранените модни тенденции.
Това е комбинация от червен и розов цвят, която през последните няколко месеца се носи от голям брой дами и стои толкова добре, че рисковата комбинация се превръща в шик и желание за всички.
След бившата Мис Америка Оливия Кулпо, снощи я носи и друга известна дама – Никол Шерцингер , на червения килим в Лондон.
Никол избра дълга, права, червена пола и розова риза с дълги ръкави, а нейният тоалет бе изящно допълнен с красиви червени сандали и черен клъч.

Още от категорията
Коментари