Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Най-силно възбудимата точка при мъжете Най-силно възбудимата точка при мъжете
Facebook Twitter Google+ Всяка част на тялото може да бъде извор на наслада, особено ако е стимулирана точно. И все пак има такива, които определено... Най-силно възбудимата точка при мъжете
Всяка част на тялото може да бъде извор на наслада, особено ако е стимулирана точно. И все пак има такива, които определено са на челните места в класацията.

Днес ще ви запознаем с носителя на първото място, а тъкмо точката F (френилум).Ако искате да доставите повече удоволствие на партньора си в леглото, ви съветваме да не правите авантюристични стъпки като стимулация на ануса , например, преди той самият да ви е намекнал или директно признал, че иска подобни неща.

Тъй като това би могло и да носи физическа наслада, но има и една психическа пречка, която е десетократно по-важна. Поради това трябва първо внимателно да преминете през нея и тогава да действате.

За наша радост, точка F се намира върху пениса и едва ли има мъж, който да не полудее от кеф, ако й обърнете особено внимание.

Как точно да я намерите? Застанете срещу партньора и очертайте мислено триъгълник точно където стволът на пениса се слива с главичката. В центъра на този триъгълник се намира тази „вълшебна юздичка“, която е събрала много нервни окончания. Само че трябва да знаете, че е адски чувствителна и най-добре да действате върху нея с език. Резултатът? Той наистина ще изпита неповторимо блаженство! Опитайте!

 

Източник: За жената

Още от категорията
Коментари